skip to Main Content
Under behandlingen havde jeg en god følelse af sammen med at få løsnet op i kroppen og sindet også selvom Heini undervejs i behandlingen fik fat i nogle rigtig spændte områder, hvor både kroppen og sindet beskytter det. Kombinationen af behandlingen og din indsigt i hvordan det meditative åndedræt kan hjælpe med at få kroppen og sindet til at slippe spændinger fik mig til at kunne være i øjeblikket og bare nyde følelsen af at det hele bare arbejdede sammen.

Efter behandlingen havde jeg måske for første gang i mange år, en større bevægelsesfrihed i mine gigtramte skuldre, roen havde sænket sig i både krop og sind – fred og taknemmelig var de følelser der fyldte mig mest, en ren gave.

Jeg oplevede Totum som en behandling, der tager noget af det bedste fra flere behandlingsformer, som jeg tidligere har benyttet mig af i forbindelse med mange års rygproblemer i form af stivhed i lænden. Jeg har ikke tidligere oplevet, at en enkelt behandling har kunnet løsne op i en sådan grad, som Totum kunne. Behandlingen rummer så mange facetter, at jeg tænker, den vil have en positiv effekt i forhold til alt fra sports- og arbejdsskader til stress og andre livsstilsrelaterede problemer, der før eller siden sætter sig kroppen.

Heini er en meget intuitiv og tillidsskabende behandler, og jeg kan varmt anbefale både Heini og Totum.

Heini er enormt behagelig og rolig. Der er en afslappende stemning omkring behandlingen, og han er god til at forklare, hvorfor man er øm, og hvordan man selv kan være med til at afhjælpe det. Jeg har fået to behandlinger og har begge gange oplevet at min krop er blevet løsnet op, og hvordan der undervejs kom mere ”flow” i kroppen. Efter behandlingerne står jeg med en følelse af lettelse og frihed i kroppen.

Jeg vil helt klart anbefale alle at tage sådan en behandling. Jeg troede ”kun”, at jeg var øm i nakken og skuldrene, men der tog jeg fejl !! Totum-behandlingen giver fornyet og god energi.

Heini møder dig med hjertet og formår at skabe et både empatisk og humoristisk rum for healing. Gennem kropsarbejdet spotter han hurtigt og præcist dine både fysiske og psykologiske udviklingsområder, og formår såvel at rumme dine udfordringer som at skabe en følelse af, at healing og bedring af det er indenfor rækkevidde.

Back To Top